Matkamaalle.fi -palvelu on uudistunut – löydä oma matkasi maalle

Uutinen

Maaseutumatkailun todellisten helmien löytäminen helpottuu matkailijoille joulukuun aikana uudistuneen Matkamaalle.fi -palvelun myötä.

Sivustolta löytyy maaseudun parhaat majoituspaikat sekä ruoka- ja ohjelmapalvelut. Matkamaalle.fi -Facebookissa voi tutustua ajankohtaisiin tapahtumiin ja tarjouksiin maaseutumatkailuyrityksissä ympäri Suomen.

– Maaseutumatkailun kysyntä ja tarjonta ovat hyvässä nosteessa mm. lähiruokabuumin myötä osana kasvavaa kotimaan matkailua ja sen arvostusta. Matkamaalle.fi -palvelu kokoaa hyvin maaseudun monipuolisen matkailutarjonnan, ympäri Suomen ja ympäri vuoden. Tällainen palvelusivusto on ollut niin asiakkaiden ja kuin yritysten tarve- ja toivomuslistalla, toteaa Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n puheenjohtaja, maatilamatkailuyrittäjä Kirsi Ilola-Ollikka Valkeakoskelta.

Alkuvuoden 2017 aikana sivustoille päivitetään linkitykset myös palvelussa mukana olevien yrittäjien myynti- ja varauskanaviin, jolloin sivustolta pääsee siirtymään sujuvasti eteenpäin tekemään maaseutulomien varauksia.

Sivustoa hallinnoi maaseutumatkailun kehittämisyhdistys Lomalaidun ry yhteistyössä Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n jäsenyritysten kanssa.

Tervetuloa mukaan matkalle!

Lisätietoja:

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n puheenjohtaja, maatilamatkailuyrittäjä Kirsi Ilola-Ollikka, kirsi@ilolanmaatila.fi ;040 596 8027

Lomalaidun ry, toiminnanjohtaja Kimmo Aalto, kimmo.aalto@lomalaidun.fi ;040 179 1618