Matkamaalle on mukana 100 syytä matkailla Suomessa-kampanjassa!

Artikkelit

https://100syyta.fi/artikkelit/matka-maalle

Matkamaalle.fi on isosti mukana 100 syytä matkailla Suomessa-kampanjassa, joka korostaa ja iloitsee kotimaista matkailua ja suomalaisia upeita kohteita. 100 syytä matkailla Suomessa on matkailuorganisaatioiden valtakunnallinen yhtestyökampanja, jossa on tänä vuonna mukana yli 170 kohdetta ympäri Suomea.

Tuore kyselytutkimus osoittaa, että suomalaiset odottavat innostuneena lähestyvää kotimaan matkailukesää. Koronapandemia on lisännyt entisestään ihmisten matkailuhalukkuutta ja kotimaanmatkailun suosiota. 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjan ja Suoma ry:n teettämän kyselytutkimuksen mukaan suomalaisista 43 % ovat aiempaa kiinnostuneempia kotimaanmatkailusta ja jopa 65 % kertoo tekevänsä tänä kesänä lomamatkan Suomessa. On siis selvää, että suomalaiset valitsevat kotimaanmatkailun tänä kesänä. (100 syytä matkailla Suomessa.)

https://100syyta.fi/kohde/lomalaidun-majoitus-ja-aktiviteetit 

Matkamaalle.fi näkyy 100 syytä matkailla Suomessa sivustolla kahden kohdekortin ja yhden laajemman artikkelin voimin. Ensimmäinen kohdekortti esittelee matkamaalle.fi-palvelun ja kertoo sen kattavasta tarjonnasta, monipuolisista majoitusvaihtoehdoista kiinnostaviin aktiviteetteihin. Toinen kohdekortti puolestaan korostaa upeita saunakohteita. Matkamaalle.fi-artikkeli antaa laajemman kuvan maaseutumatkailun upeudesta ja sen tuomista hyödyistä, muun muassa terveyden kannalta. Matkamaalle.fi-sivuston laaja ja monipuolinen yrityskokonaisuus ympäri Suomen  auttaa löytämään täydellisen maaseutumatkailukohteen jokaiselle. Käy siis ihmeessä tutustumassa 100 syytä matkailla Suomessa- sivustoon ja meidän matkailupalveluhakuun, ja nauti ihanasta kotimaan kesästä <3

https://100syyta.fi/kohde/lomalaidun-suomen-saunatarpit