Majoitusvaihtoehtoja ihanalla maaseudulla ympäri Suomea

Artikkelit

kuva: Jakolan tilan Facebook -sivut

Kesä on alkanut mitä upeimmissa keleissä! Lähde nauttimaan maaseudun viileydestä ja järvien raikkaudesta maalle. Tässä muutamia ihania maaseutumajoituskohteitamme. Lisää löydät tuttuun tapaan matkailupalveluhaustamme.

Jakolan tila, Keski-Suomi

Mökkilomailua hulppeassa pyöröhirsihuvilassa järven rannalla. Tee irtiotto arjesta ja tule nauttimaan lomasta kauniissa maisemissa Karankajärven rannalla. Koivujen ja leppien rajaamalla aurinkoisella piha-alueella on runsaasti tilaa harrastuksiin perheen tai ystävien kanssa. Lapsiystävällinen uimaranta ja Karankajärven kauniit maisemat houkuttelevat veteen, soutelemaan ja kalastamaan.

Villa Mertalassa on kolme makuuhuonetta sekä muun muassa hyvin varustettu keittiö, takka ja leivinuuni. Puulämmitteisen saunan yhteydessä pesuhuone-wc ja pyykinpesukone.  Kalustettu suuri terassi sopii mainiosti vilvoitteluun ja yhdessäoloon. Pihan grillikatoksessa valmistat näppärästi kesäiset ateriat koko porukalle.

Hinnat:  350 euroa/vklp & 600-850 euroa/viikko

Yhteystiedot: Ota yhteyttä tällä palautelomakkeella, tai soittamalla numeroon 040 565 3716 tai laittamalla sähköpostia mirja.oikari@jakola.fi. Voit myös tutustua verkkosivuihimme tästä.

,

Sepän lomapalvelut, Pirkanmaa

Vuokrattavana ympäri vuoden tasokkaita 6 hengen hirsimökkejä järven rannalla.  Mökeissämme on koneellistettu keittiö, ilmastointi, WC, terassi, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Sävijärven ranta on mökeistä kiven heiton päässä, ja järvessä on ihana hiekoitettu savipohja. Meillä on elokuussa vielä tilaa.

Yhteystiedot: Tutustu verkkosivuihimme tästä, ja varaa oma mökkisi tästä. Voit myös soittaa numeroon 0400 838 850 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@sepanlomapalvelut.fi.

Rantalan lomamökit, Päijät-Häme

Rantalan mökkimaisemat kylpevät kevätauringossa. Kurkipariskunta Aino ja Reino ovat jälleen saapuneet Rantalan pelloille mökkiläisiä ihastuttamaan. Joutsenpariskunta on kesänvietossa Haran kosteikolla. Kävely metsän siimeksessä, pyöräretki sähköpyörällä ja patikointi makkaranpaistoon kodalle on mukavaa vaihtelua arkeen. Tunnelmalliset mökit toivottavat tervetulleeksi rentoutumaan takkatulen ääreen. Velmu kovasti odottelee mökkiläisiä ja koirakamuja.

Heinäkuun ja juhannuksen mökit ovat jo varattuja. Mutta kesä- ja elokuusta löytyy vielä tilaa.

Yhteystiedot: Voit varata oman lomasi täältä tai laittamalla viestiä osoitteeseen info@rantalamokit.fi tai soittamalla +358 44 042 8232. Tutustu verkkosivuihimme tästä.

Kalliorannan lomapirtti, Pohjois-Savo

Kalliorannan Lomapirtti tarjoaa luonnonläheisyyttä ja tunnelmaa erilaiseen majoittumiseen sekä mökkeilyyn ja lomailuun. Paikka sijaitsee kauniilla paikalla järven rannalla Pohjois-Savossa Pielaveden ja Keiteleen rajamailla. Pihapiirissä on nurmikenttiä joukkuepeleille ja vieressä ovat retkeilymaastot ja kalaisa järvi. Liikuntamahdollisuuksia on runsaasti. Lähistöllä on erilaisia hiekkateitä ja polkuja 1- 50 km. Kesällä meillä voi muun muassa uida, soutaa, retkeillä, patikoida tai vaikka pyöräillä.
Ohjattuja patikkaretkiä voimme järjestää esim. Urkin polulle Pielavedelle (10-25 km) jä Kalliorannan lähimaastossa Honkamäelle, Kakkomäelle, Repolaan ja Kortteismäelle (5-15 km)

Varaa unelmiesi maaseutumajoitus täältä.

Yhteystiedot: Tutustu verkkosivuihimme tästä. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon +358 40 538 1490 tai sähköpostitse osoitteeseen kalliorannanlomapirtti@gmail.com

Niemilomat, Pohjois-Savo

Meiltä löytyy kolme hienoa mökkiä: Ullan Pirtti, Riitan Parsi, Telakan kammari. Lisäksi meillä on aamiaismajoitusta. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita kaikkiin kolmeen mökkiimme. Soutuveneen vuokraus 20€/vrk

Ullan Pirtti on viihtyisä pyöröhirsimökki rauhallisessa ympäristössä. Alakerrassa on tupakeittiö, makuusoppi, suihku/wc ja yläkerrassa lisää makuutiloja. Tilat ovat sopivat neljälle lomailijalle.  Rannassa on erillinen puulämmitteinen rantasauna ja saunakamari sekä grillipaikka.

Riitan Parressa on olohuone, kolme makuuhuonetta, tilava parvi ja keittiö. Majoittumaan sopii 10 henkilöä. Huoneistossa on sähkösauna ja pieni pulahtamisallas. Saunasta pääsee uimaan Unnukan aaltoihin.  Vieraiden käytettävissä on myös yhteiskäytössä olevat grillipaikka ja soutuvene.

Telakan Kammari on kesäkäytössä oleva viihtyisä 4 hengen  paritalonpäätyhuone, noin 30 m². Telakan Kammarissa on keittokomero, suihku ja wc. Vieraiden käytettävissä on soutuvene, rantasauna ja grillipaikka.

Yhteystiedot: Tarkista saatavuus ja varaa oma majoituksesi tästä. Tai ota yhteyttä soittamalla numeroon +358407159568 tai sähköpostitse reeta.halonen@niemilomat.fi

Tynkkylän lomaniemi, Etelä-Savo

Lomaniemen mökit sijaitsevat rauhallisessa, puhtaassa, luonnonkauniissa ja turvallisessa Mökinniemessä. Mökit ovat yksilöllisiä, ja jokaisella on oma ranta ja pihaympäristö. Suurimmalla osalla mökeistä on sähkösauna ja puusauna. Mökkeihin kuuluu lisäksi oma vene, internet, keittiö, polttopuut, grilli ja nuotiopaikka. Pyrimme vuosittain uudistamaan mökkiemme kalustoa, ympäristöä ja varusteita. Meiltä löytyy 16 persoonallista mökkiä, erilaisiin tarpeisiin. Meillä on myös mökkejä joihin lemmikit ovat erittäin tervetulleita.

Yhteystiedot: Ota yhteyttä puhelimitse 040-7326138 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jukka.heikkonen@lomaniemi.fi. Tutustu verkkosivuihimme tästä.