Majoitu hiihtolomaksi Pirkanmaalla tai Keski-Suomessa kauniissa maisemissa

Kuva: Rekolan tilan Facebook -sivut

Etsitkö mökkiä tai majoitusta Pirkanmaalta tai Keski-Suomesta? Tässä muutama esimerkki tarjonnastamme. Vuokraa majoitus  hiihtolomaksi tai viikonlopuksi. Samalla tuet kotimaisia yrittäjiä. Tutustu lisää tarjontaamme palveluhaustamme.

Lomatila Peltomaa, Visuvesi: Kodikasta majoitusta järven rannalla

Peltomaan tila on Tarjanneveden rannalta. Meiltä löydät kodikkaan majoituspaikan. Talven aikana vuokraamme kahta uniikkia mökkiä. Meillä voit talvella harrastaa myös montaa eri aktiviittia muun muassa pilkkiä, pulkkailla, eräillä, retkiluistella tai seurata vaikka verkkokalastusta. Autamme teitä kaikin tavoin vierailunne aikana.

Mökin voit varata puhelimitse tästä numerosta +358 407 732 620 tai  laittamalla sähköpostia osoitteeseen marja.houttu@peltomaa.net. Tutustu verkkosivuihimme tästä

No photo description available.

Matkailutila Haapamäki, Vaskivesi: Kodikasta majoitusta aktiviteettien äärellä

Matkailutila Haapamäki sijaitsee Virtain Vaskivedellä rauhallisella, luonnonkauniilla paikalla Näsijärven maisemissa, Antianlahden poukamassa. Täällä saat tunteen, että kiire loppui jo. Tarjoamme majoitusta 2-4 hengen huoneissa ja 2-10 hengen lomamökeissä. Kaikissa mökeissämme on järvinäköala, ja lemmikit ovat tervetulleita lomamökkeihimme. Lisäksi meiltä löytyy Haapamäen aito savusauna, joka onkin maan kuulu koostaan ja löylyistään.

Talvella meillä voit hiihtää, pilkkiä, luistella, laskea pulkkamäkeä, lähteä laskettelemaan tai nauttia rantasaunasta ja paljusta.

Tutustu meihin tästä

Yhteystiedot: myynti@matkailutilahaapamaki.com tai +358 40 867 5933

No photo description available.

Mäkelän lomatuvat, Korkeakoski: Hyvin varusteltuja mökkejä omalla laiturilla

Meiltä voit vuokrata eri kokoisia ja hyvin varustettuja mökkejä järven rannalla. Kaikki mökit ovat vain 20 metrin päässä Mäkelänjärvestä, ne ovat talviasuttavia, ja sähköllä lämmitettäviä. Kaikista mökeistä löytyy takka, oma sauna sekä terassi lisäksi vielä oma venelaituri, ja kesäisin vene. Toivotamme lemmikit myös ilomielin meille tervetulleiksi.  Lisäksi maatilan pihapiirin tuntumasta on mahdollista vuokrata myös kahta isompaa rakennusta, jotka ovat maatilamatkailussa aamiaismajoitustiloina.

Maatilan eläimiin on mahdollista tutustua isäntäväen opastuksella! Tilalla on pääasiassa lehmiä ja vasikoita, sekä lemmikkeinä kissoja ja Vili-koira.

Tutustu meihin tästä, jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat varata mökin, voit olla yhteydessä meihin numeroon +358 40 743 2236 tai sähköpostitse osoitteeseen myynti@makelanlomatuvat.fi. Tai tee varaus tästä.

No photo description available.

Rekolan tila, Eräjärvi: Korkeasti varusteltuja mökkejä maalaismaisemissa

Rekolan tila on oikea paikka maaseutumatkailijoille. Orivedellä sijaitsevat vuokramökit ovat korkeasti varusteltuja ja monipuolinen oheistoiminta takaa sekä aikuisten että lasten viihtymisen. Vuokraamme viittä erikokoista mökkiä hämäläisessä maalaismaisemassa järven rannalla. Nykyaikaisesti hoidetun tilamme koko on noin 300 hehtaaria ja ympärillä on paljon metsää ja peltoja. Monipuolinen ympäristö mahdollistaa erilaisten oheistoimintojen toteuttamisen. Läheltämme löytyy laavu, savusauna ja lintutorni. Myös tilamme eläimet tuovat piristystä aikuisille ja lapsille. Tilallamme on muun muassa highlanderkarjaa, koira ja kissa. Talvisin lähimaasto sopii sekä hiihtämiseen että moottorikelkkailuun. Myös patikointi, uinti ja kalastus onnistuvat.

Vuokraa itsellesi hiihtolomaksi, tai viikonlopuksi Koivuniemi, Jussinpirtti, Sorbus-Sauna, Ranta-Erkki tai Villa-Lauri

Tutustu meihin lisää tästä, tai ota yhteyttä sähköpostitse rekolantila@rekolantila.fi tai puhelimitse +358 40 84 553 70 tai Varaa mökki täältä.

No photo description available.

No photo description available.No photo description available.

Hiekkarannan Lomat, Kannonkoski: Rauhaisaa mökkeilyä lähellä luontoa

Hiekkarannan tasokkaissa loma-asunnoissa majoitut rauhallisessa ympäristössä, useiden järvien ja laajojen metsien syleilyssä Keski-Suomessa, mansikkatilan yhteydessä. Lähimetsät tarjoavat erityisen hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Kannonjärvi, Enonjärvi ja läheinen Kivijärvi ovat kalastusta harrastavien suosiossa hyvän kalakantansa vuoksi. Järven jäällä kevätauringossa pilkkiessä arkihuolet unohtuvat varmasti. Talvella hiihtäjää kutsuvat ladut lähimetsässä ja järven jäällä.

Varaa itsellesi Kulmala, Sini tai Mikkilä.

Tutustu nettisivuihimme tästä. Tai ole yhteydessä puhelimitse + 358 400 640 675 tai sähköpostitse info@hiekkarannanlomat.fi.

No photo description available.

May be an image of nature, lake, snow, sky, twilight and treeNo photo description available.

Pitkäniemen lomamökit, Joutsa: Kodikkaita mökkejä

Pitkäniemen Lomamökit sijaitsevat Keski-Suomessa, Joutsan Marjotaipaleessa. Mökit ovat pääosin metsäisessä rinnemaastossa puhdasvetisen Suontee -järven rannalla. Alueen vesijohdoissa virtaa raikas lähdevesi. Vapaa polttopuun käyttöoikeus sisältyy vuokraan. Meiltä voi myös lainata lumikenkiä.

Meillä on 10 uniikkia mökkiä, ja kaikki ovat hyvin varusteltuja. Kaikista mökeistä löytyy sähkölämmitys, ruoanlaitto- ja ruokailuvälineet, WC ja avotakka sekä tietenkin kylmä- ja lämminvesivaraaja. Kaikissa mökeissä on oma sauna.

Tutustu nettisivuihimme tästä, tai jos sinulle jäi kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä +358 14 889 439 tai sähköpostitse loma@pitkaniemenlomamokit.com.

Gallerian kuva majoituspaikasta