Lomaeerola kutsuu talven viettoon

Artikkelit

Haaveiletko yöpymisestä rauhallisessa Lakeuden maalaismaisemassa, tai lomasta vesistön ääressä mummonmökissä tai irtiottoa arjesta Ikaalisten Kylpyläpalvelujen läheisyydessä? Lomaeerola tarjoaa ratkaisut haaveillesi.

Vuokraamme hyvin varusteltuja lomahuoneistoja Kurikassa, Ikaalisissa ja Haapajärvellä.
Tarvitset majoitusta sitten lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa, olet tervetullut vieraaksemme!

Katso lisää http://www.lomaeerola.fi/

Majatalo Eerola – uljaiden ikikuusien siimeksessä

Kurikan kauniissa ja rauhallisessa maalaismaisemassa sijaitseva sukutila tarjoaa aamiaismajoitusta sekä kokoustiloja lämminhenkisellä palvelulla höystettynä.
Majatalo Eerolan päärakennus nousi isoisien päättäväisyydellä 110 vuotta sitten rautatien läheisyyteen. Tilaa asustavat nyt Kirsi ja Heino lapsineen. Eerolan pihaa reunustavat rakennukset luovat sille oman rauhoitetun maailmansa.
Modernit ja siistit majoitustilat sijaitsevat maalaistalon pihapiirin talousrakennuksessa. Käytössäsi on kaksi makuuhuonetta, wc ja suihkutilat. Yhteisissä tiloissa on mm. tv ja internet – yhteys, sekä keittiö, josta löytyy kaikki tarvittava ”tee-se-itse” periaatteella toimitettavan aamiaisen valmistukseen. Eerolan pihasauna on tunnettu pehmoisista löylyistään ja lämpiää tarvittaessa joka päivä. Kesäisin Majatalo Eerola tarjoaa majoitusta myös viihtyisästi kalustetussa aittarakennuksessa.

Majatalo Eerolassa nautit vanhan ajan tunnelmasta, rauhallisuudesta, hyvästä aamupalasta ja henkilökohtaisesta palvelusta. Isäntäperhe asuu tilan päärakennuksessa. Sinun lähellä, kun tarvitaan.