Lähiruokapäivän kuvakisan voittomatka MatkaMaalle-kohteeseen!

Artikkelit

Tamperelainen Ninna Tuhkio voitti syyskuussa 2022 järjestetyn lähiruokapäivän kuvakilpailun, jonka pääpalkintona oli 500 € arvoinen loma vapaavalintaisessa Matkamaalle.fi -kohteessa. Mahdollisia kohteita oli runsas valikoima, mutta Ninna valitsi kohteeksi Tammelan kunnassa sijaitsevan Countryhomes Silmälän lomamökin.

– Viehättävä hirsimökki nimeltään Hilupilttuu vetosi minuun, samoin kuin lähialueen huikeat retkeilymahdollisuudet esimerkiksi Torronsuon ja Liesjärven kansallispuistoissa sekä Saaren kansanpuistossa. Yövyimme ystäväni Eijan kanssa neljä yötä Hilupilttuussa huhtikuun 2023 lopussa.

Ninna suosittelee lämpimästi Hilupilttuuta ja ylipäätään Matka Maalle -kohteita. Kotimaan matkalla on helppo tukea paikallisia yrityksiä. Hyvin varusteltu mökki puusaunoineen oli elämys.

– Palvelu oli kerta kaikkiaan loistavaa aina vastaanotosta alkaen. Hilupilttuussa oli jopa polkupyörät käytettäväksi. Hyvin varusteltu ja ihanasti sisustettu mökki puusaunoineen oli elämys. Retkeilimme, saunoimme ja grillasimme. Hilupilttuu on lammen rannalla, ja bongasimme terassilta niin peuran, joutsenia kuin kurkiakin. Ninna välittää lämpimät kiitokset palkinnosta ja erinomaisesta lomasta!

Kuvat: Ninna Tuhkio