Lähde nauttimaan syysilloista mökin rauhaan

Artikkelit

Sataa, sataa ropisee, pilipili pom, pilipili pom, vai miten se vanha lasten laulu menikään. Syksy on saapunut ja tuonut sateen tullessaan. Syksyn pimenevät illat ja sadesäät ovat oikein otollinen hetki lähteä nauttimaan kynttilänvalosta ja takan lämmöstä mökille. Tässä on esittelyssä muutamia maaseutumatkailun kohteita, jotka tarjoavat mökkejä vuokralla. Mökkejä löytyy erilaisilla mukavuuksilla ja varustelutasoilla erilaiseen mökkimakuun. Nämä ja muut kohteet löytyvät matkailupalveluhausta. Muista laittaa ”valitse palvelu” kohtaan ”mökkimajoitus”, ja saat vain kohteita, jotka tarjoavat mökkimajoitusta.

Kansikuva: Jääskän loman Facebook-sivut

Ylöstalon matkailutila, Särkisalo

Oletko kuullut Särkisalon kuuluista kalavesista? Tai unelmoinut syysillasta kynttilänvalossa luonnon helmassa. Tai halunnut mennä pitkistä aikaa puulämmitteiseen saunaan? Jos olet, Ylöstalon mökit ovat sitten juuri sinulle. Ylöstalon matkailutilalla on tarjolla kahdeksan erilaista mökkiä. Mökit majoittavat 2-10 henkeä. Kaikki mökit sijaitsevat alle 100m päässä rannasta. Kaikista mökeistä löytyy tietenkin sauna, grilli sekä juokseva kylmä vesi. Mökeissä on myös täysin varusteltu tupakeittiö. Mökkien koot vaihtelevat tunnelmallisen 25m2 ja hulppean 108m2 välillä. Palveluina tarjotaan loppusiivousta, lakanoita ja pyyhkeitä sekä vuoteita sijausta.

Lisätietoja: Kurkkaa Ylöstalon matkailutilan verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 045 686 929 tai sähköpostitse osoitteeseen info@ylostalo.fi.

Arosalmen Lomamökit, Nurmes

Arosalmen lomamökeiltä löytyy 16 erilaista mökkiä erilaisiin tarpeisiin. Mökkejä löytyy niin isolle kuin pienillekin porukalle. Mökkien läheisyydessä on metsää sienestykseen ja marjastukseen sekä ihan vain luonnosta nauttimiseen. Talvikäytössä olevissa mökeissä on sauna, sekä uimaranta. Kaikissa mökeissä on myös tunnelmallinen takka. Mökkeihin kuuluu perusvarusteltu keittiö, wc, suihkut sekä tv. Hinnat alkaen vain 70-130€/vrk sesongin mukaan.

Lisätietoja: Kurkkaa Arosalmen lomamökkien verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 040 0374 634 tai sähköpostitse osoitteeseen arosalmen.lomamokit@co.inet.fi.

Hienosen lomökit, Punkaharju

Hienosen lomökeillä on tarjolla seitsemän erilaista mökkiä Puruveden rannalta. Mökit sijaitsevat maatilan läheisyydessä, ja alueella kulkee pieniä luontopolkuja, näköalapaikka sekä paljon luonnontilassa olevaa metsää. Hienosen lomamökit tarjoavat majoitusta 4-8 hengelle. Kaikissa mökeissä on ihana avotakka sekä oma sauna. Rantaan on osassa mökeissä vain 25-10 metrin matka.

Lisätietoja: Kurkkaa Hienosen lomamökkien verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 040 520 8943 tai sähköpostitse osoitteeseen jaana.hienonen@hienosenlomamokit.fi.

Jääskän loma, Seinäjoki & Kauhava

Jääskän loma tarjoaa tasokasta lomailua luonnon lähellä. Mökit sijaitsevat hyvillä sijainneilla lähellä palveluita. Mökit ovat siistejä ja luonnonläheisiä. Tarjolla on kuusi erilaista mökkiä. Mökit majoittavat 6-24 henkeä. Tarjolla on myös majoitusta hostellissa sekä huoneistohotellissa. Kaikki majoitusvaihtoehdot pitävät sisällään saunan, juoksevan veden, grillin sekä siistin mökin.

Lisätietoja: Kurkkaa Jääskän loman verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 040 581 1969 tai sähköpostitse osoitteeseen info@jaaskanloma.fi.

Ota myös seurantaan meidän Matkamaalle.fi verkko- ja facebook-sivut. Julkaisemme myös Instagram-tilillämme tietoa kohteistamme ja menovinkkejä pitkin vuotta.