Lähde hiihtolomaksi mökille Etelä-Suomeen

Tässä ote Matkamaalle -sivuston kohdetarjontaa. Lähde viettämään hiihtolomaa, viikonloppua tai omaa lomaa kauniiseen Etelä-Suomeen. Tässä muuta palveluntarjoaja, jotka vuokraavat uniikkeja mökkejä maaseudun rauhassa. Lisää voit tutkia matkailupalveluhaustamme täältä.

Aurinkoranta, Vääksy: Mökkeilyä aktiviteettien äärellä

Aurinkorannassa voit viettää virkistävän ja rentouttavan loman. Perheyrityksemme vuokraa laadukkaita mökkejä ja huviloita Vääksyssä Vesijärven upealla hiekkarannalla. Tilat ovat Malo -luokiteltuja ja käytössä on Maakuntien Parhaat –laatujärjestelmä sekä vuosien kokemus vuokraustoiminnasta.

Meillä voit talvella nauttia tien toisella puolella sijaitsevista Aurinkovuoren upeissa maisemissa kulkee valaistuista hyväkuntoisista hiihtoladuista, ja Aurinko -Ilves patikointireiteistä Vääksystä Evolle. Lisäksi liikunta- ja jäähalli sekä joogasali löytyvät parin kilometrin päästä. Lehmonkärki, josta opastetaan Päijänteen Kansallispuistoon on reilun 10 km päässä.

Tutustu meihin tästä

Yhteystiedot: sole@aurinkoranta.fi tai +358 405 446 241

May be an image of snow, tree and nature

Pyhäjoen tila, Salo: Omaa rauhaa lähellä luontoa

Pyhäjoen tila sijaitsee Varsinais-Suomessa, Salon Perniössä, maakunnallisesti arvokkaalla maisema-alueella Perniönjoen varrella. Maaseutumatkailu alkoi tilalla 2000-luvulla ja nykyään pihapiirissämme on kaksi vuokramökkiä matkailijoiden käyttöön. Pyhäjoen tila tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta hienossa maatilamiljöössä. Toisesta mökistämme löytyy sauna, ja isomman mökin läheisyydessä on tunnelmallinen rantasauna.

Meiltä mökit 100€ vuorokausi tai koko viikko 450 euroa. Tule nauttimaan luonnonrauhasta, kauniista maisemista ja kauniista talvesta.

Tutustu meihin lisää tästä

Yhteystiedot: info@pyhajoentila.com tai +358 40 742 1133

Hämeenniemen lomahuvilat, Heinola: Mökkeilyä oman rannan äärellä

Loma- ja vapaa-aikaan tarjoamme huviloita, tilaussaunaa ja useita harrastusmahdollisuuksia. Näiden lisäksi pääset tutustumaan luomuviljelyymme ja tilanhoitoon. Meidän mökkimme ovat hyvin varusteltuja niin sisältä kuin ulkoa. Jokaiseen mökkiin kuuluu oma uimaranta.

Meillä  voit talvella vuokrata lumikengät, pistäytyä läheisillä talvisilla lenkkipoluilla tai ottaa sukset mukaan, ja lähteä mökin viereisille hiihtoladuille hiihtämään. Lisäksi mökkeihimme tai niiden läheisyyteen kuuluu puusauna.

Tutustu meihin tästä

Yhteystiedot: tiina@hameenniemi.fi tai +358 445 819 441

Sauna

Silfvastas Holiday Homes, Pukaro: ensiluokkaista majoittumista lähellä luontoa

Silfvastas-nimisen tilan juuret ulottuvat viime vuosisadan alkuun kolmen sukupolven taakse. Itäisellä Uudellamaalla sijaitsevalle tontille rakennettiin suuri asuintalo sekä talousrakennuksia. Elanto saatiin maataloudesta, niin karjanhoidosta, maanviljelyksestä ja metsätaloudesta. Vuosien vieriessä nuori sukupolvi siirtyi maataloudesta muuhun yritystoimintaan. Aloitettiin vuokramökkitoiminta. Tontille rakennettiin myös edustava ulkosauna.

Mökkimme ovat kodinomaisia, ja sijaitsevat joen rannalla. Olemme saaneet paljon kiitosta hyvästä ja ystävällisestä palvelusta, siisteydestä ja asuntojen varustelutasosta. Tule nauttimaan.

Meillä on vielä tilaa hiihtolomaviikoilla. Varaa Villa Henna, Anne tai Honey itsellesi.

Koko viikko alkaen 658€.

Tutustu meihin tästä

Yhteystiedot: kajsilfvast@hotmail.com tai +358 400 299 825 tai Tällä lomakkeella

Gallery image of this property

Puharniemi- Villa Metso, Vesivehmaa: Mökkeilyä järvimaisemissa

Rauhalliset metsä- ja järvimaisemat yhdessä hyvin varustellun ja nykyaikaisen huvilan kanssa tarjoavat upeat mahdollisuudet rentouttavaan lomaan. Päärakennus on arkkitehdin suunnittelema 113 neliön huvila. Kolmessa makuuhuoneessa on jokaisessa kaksi sänkyä, jotka voi yhdistää tai pitää erillään. Hyvin varustellussa keittiössä valmistuu päivän ruoat, ja hienolle terassille paistaa aurinko lähes koko päivän. Viileinäkin iltoina viihtyy takan ääressä.

Rantasaunassa saa hyvät löylyt, joiden välissä voi käydä uimassa Kyynätjärven puhtaassa vedessä.

Tutustu meihin tästä

Yhteystiedot: info@puharniemi.fi tai +358 400 497 638 tai varaa tästä

Kökkön lomamökit Oy, Kökkö: Mökkeilyä latujen vierellä

Kökkön lomamökit tarjoavat ympärivuotista mökkimajoitusta, sekä matkailuajoneuvo- ja leirintäalueen. Majoitusvalikoimaan kuuluu kuusi talviasuttavaa ja mukavuuksilla varustettua loma-asuntoa omalla tontilla järven rannalla. Lisäksi aivan lähellä valaistu hiihtolatu.

Meidän mökkeihimme kuuluu muun muassa: olohuone, vuodevaatteet, oma sauna ja saunapuut, takka sekä järvenrantaterassi, paljun vuokraus mahdollisuutta unohtamatta.

Meiltä mökit 130 €/vrk tai koko viikko 650 €/viikko

Tutustu meihin tästä

Yhteystiedot: +358 400 536 526 tai kokkonlomamokit@gmail.com

Kaksikerroksinen harjakattoinen rinteeseen rakennettu lomamökki suurten kuusten välissä. Etualalla nurmikkoa joka viettää kohti katsojaa.

Kylä-Heikkilän Majoitus, Virttaa: Maaseudun rauhaa omassa mökissä

Kylä-Heikkilän Majoitus sijaitsee Loimaalla, Virttaan kylässä, maaseudun rauhassa, mutta kuitenkin palvelujen lähellä. Meiltä löytää niin Bed & Breakfast -majoitusta, kuin rauhaisia vuokrattavia 2-4 hlö mökkejä. Meistä vain kolmen  kilometrin päässä on hyvin varustettu retkeilyreitistö ympärivuotiseen käyttöön, talvella 28 km:n latuverkosto, josta 14 km on valaistua.

Hirsimökki: 135€/vrk

Männikkömökki: 200€/vrk

Pihamökki: 250€/vrk

Kaikkiin mökkeihimme kuuluu sauna.

Tutustu meihin tästä

Yhteystiedot: kyla-heikkila@pp.inet.fi tai +358 509