Kesän juhlatila vielä hakusessa?

Artikkelit

Kuva: Merilän Kartanon Facebook-sivut

Onko kesän juhlatila vielä hakusessa? Tarvitsetko tunnelmallista ja ainutlaatuista juhlatilaa juhlien järjestämistä varten? Tai onko kenties suunnitteleilla työpaikan virkistyspäivät pitkän tauon jälkeen tai kenties lapsen rippijuhlat? Kurkkaa tästä muutamia uniikkeja Matkamaalle.fi juhlatiloja. Nämä ja monet muut löydät matkailupalveluhaustamme. Kannattaa valita ”valitse palvelu” kohtaan ”juhlatila” tai ”kokoustila” niin saat kohteita, jotka tarjoavat näitä palveluja.

Kurkkaa myös samalla meidän vinkit toukokuulle!

Jukkolanmäen navetanvintti, Lohtaja

Jukkolanmäen navetanvintti tarjoaa kolmen tunnelmallisen juhlatilan kokonaisuuden vanhassa navetassa Lohtajalla. Vaihtoehtoina ovat tunnelmalliset vintti, kellari ja navetta. Tiloja on mahdollista vuokrata hää- ja syntymäpäiväjuhliin, yritystilaisuuksiin, taidenäyttelyihin tai muihin tarpeisiin. Käytössä on 150 hengen täysi ruokailu- ja kahviastiasto sekä alkumaljalasit, viinilasit ja tarjoiluastiat. Vintillä on äänentoisto taustamusiikin soittamiseen sekä langattomat mikrofonit.  Videotykki ja valkokangas ovat tarvittaessa siirrettävissä tilaan.

Juhlat on mahdollista järjestää  joustavasti itse kaiken hankkien ja suunnitellen, tai sitten valmiina pakettina kankaisia servettejä ja kukka-asetelmia myöten. Jokaiseen tilaisuuteen sisältyy  alku- ja loppusiivous, pöytäliinat, pienirtaimisto sekä tilan rekvisiitta valoja ja kattoharsoja myöten.

Vappubrunssi 1.5. klo 11-15Jukkolanmäellä otetaan kevät maukkaasti vastaan vappuna vappubrunssilla parin vuoden tauon jälkeen. Noutopöytään katetaan runsas ja monipuolinen kattaus erilaisia herkkuja totuttuun Navetanvintin tyyliin: aina toimivia perinneruokia ja klassikoita yhdistettynä trendikkäisiin ja pinnalla oleviin sortteihin, erikoisruokavalioita unohtamatta.

Kattaus sisältää mm. seuraavia tarjottavia:

Keittiössä leivottu leipävalikoima Perunasalaattia
Voita                                                                                             Nakkeja
Valkosipulipikkelssiä                                                                   Lohta
Kasviksia ja leikkeleitä leivän päälle                                          Tofupaistosta
Jukkolan goudaa, salaattijuustoa ja Mustajussia                    Tuoreita munkkeja
MÖ Kreikkalainen -vuustoa                                                         Suklaakakkua
Tuorepuuroa                                                                                   Jukkolan leipäjuustoa
Jukkolan jogurttia                                                                          Itsetehtyä simaa
Itsetehtyä mysliä                                                                             Kotikaljaa
Keitettyjä munia                                                                              Kahvia ja teetä

Lähiruoka on brunssin kantava teema. Kaikki ne raaka-aineet, jotka on mahdollista hankkia läheltä, on hankittu paikallisilta tuottajilta ja valmistettu tse ruoiksi ja tarjottaviksi. Pääpaino tarjottavissa on Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen toimijoilta saatavista ruoista. Brunssille osallistuminen edellyttää paikan varaamista ennakkoon.

Lue lisää Jukkolanmäen navetanvintin verkkosivuilta, ja kurkkaa yrityksen Instagram-tili sekä Facebook-sivut. Tai ota yhteyttä numeroon +358 400 463 731 tai sähköpostiosoitteeseen eveliina.jukkola@gmail.com.

Eräjärven Eerola, Orivesi

Eräjärven Eerola tarjoaa idylliset puitteet juhlien järjestämiseen kauniissa maalaismiljöössä. Tilaisuuden luonne voi olla maalaishenkinen, romanttinen, arvokas, leikkimielinen, perinteinen tai perinteistä poikkeava. Kesällä perhejuhlaa voi viettää puistomaisessa pihapiirissä, juhlatilassa tai vanhassa tunnelmallisessa ladossa.

Eerolassa vieraiden kestitsemisellä on pitkät perinteet. Eerola on vanha sukutila, joka on ollut jo vuodesta 1721 samalla suvulla ja tälläkin hetkellä siellä asustaa 10., 11. ja 12. isäntäpolvi. Jo yli 40 vuoden ajan tilalla on järjestetty erilaisia juhlia ja tapahtumia. Juhlatiloihin on esteetön kulku.

Äitienpäivälounas 9.5.

Eräjärven Eerolassa on mahdollista juhlistaa äitienpäivää äitienpäivän lounaan merkeissä. Runsas ruokapöytä ja elävä musiikki kutsuu luokseen kahtena kattauksena klo 12 ja klo 14. Pöytävaraus on hyvä tehdä etukäteen, sillä lounas on ollut hyvin suosittu.

Lue lisää Eräjärven Eerolan verkkosivuilta, ja kurkkaa yrityksen Instagram-tili sekä Facebook-sivut. Tai ota yhteyttä numeroon +358 40 515 3362 tai sähköpostiosoitteeseen erajarven.eerola@eerola.net.

Korsuretket, Jämijärvi

Ainutlaatuinen Korsukylän miljöö ja 20 vuoden kokemus takaavat onnistuneet juhlat.  Korsuretkien kanssa voit jättää toteutuksen heidän huolekseen, sillä heidän kauttaa juhliin löytyy niin esiintyjät, luennoisijat kuin tarjoilut. Ominaista Korsun juhlille on iloinen ja rento tunnelma. Juhlat räätälöidään aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Toisilla siihen voi sisältyä ohjelmapalveluita, saunomista hyvässä seurassa tai maukkaasta ruoasta pitkään nauttimista ja yöhön saakka tanssimista. Ota siis yhteyttä ja suunnitellaan teidän näköiset kemut Korsukylään.

Lue lisää Korsuretkien verkkosivuilta, ja kurkkaa yrityksen Instagram– ja Facebook-sivut. Tai ota yhteyttä numeroon +358 40 578 6580 tai sähköpostiosoitteeseen myynti@korsuretket.fi.

Maatilamatkailu Kumpunen, Petäjävesi

Maatilamatkailu Kumpunen tarjoaa maalaisromanttisen miljöön kauniin Kirrinjärven rannalta. Yli 400-vuotias Kirrin Luomutila tarjoaa puitteet juhliin ja tilaisuuksiin ympäri vuoden. Alun perin 1896 rakennettu suuri kivinavetta on kunnostettu juhlatilaksi jopa 150:n hengen juhliin. Upea ja laaja maatilan pihapiiri sekä juhlatilat antavat mahdollisuudet mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen. Navetan juhlatilat ovat vain kesäkäytössä, talven tilaisuuksia varten juhlatilaa löytyy päärakennuksesta.

Aito ja herkullinen ruoka on ollut toiminnan tärkein pilari jo 25 vuoden ajan. Aterioiden runkona on omien luomupeltojen raaka-aineet ja lähijärvien kalat, joista valmistetaan suussasulavat herkut. Erikoisuutena ovat muun muassa kotisavustamon kylmäsavuhauki ja -lohi sekä ruistaikinakuoren alla haudutettu Petäjäveden perinnepaisti. Leivät leivotaan itse omista luomujauhoista. Lisäksi  tarjonnassa suositaan lähi- ja luomuruokaa. Vihannekset tulevat lähialueen puutarhoilta ja kananmunat naapurin luomukanalasta. Ateriakokonaisuudet suunnitellaan tietenkin yhdessä asiakkaan kanssa.

Lue lisää Korsuretkien verkkosivuilta, ja kurkkaa yrityksen Instagram– ja Facebook-sivut. Tai ota yhteyttä numeroon +358 40 7315 299 tai sähköpostiosoitteeseen posti@kumpunen.fi.

Merilän kartano, Utajärvi

Merilän kartano tarjoaa Oulun seudun viihtyisimmät ja toimivimmat juhlatilat. He takaavat rauhalliset kokoukset, maittavat lähiruoat ja elämyksellisen vierailun kaikille. Kokous- ja juhlatiloihin mahtuu yhteensä jopa 285 henkeä ja ravintolaan mahtuu huimat 260 henkeä. Tiloja on kuutta erilaista. Esimerkiksi valoisaan Kaisun saliin mahtuu noin 80-100 henkeä ja tilaa koristaa upea leivinuuni. Toisessa tilassa rantaravintolassa on ihanat näkymät suoraan Oulujoen rantaan. Vanha pirtti puolestaan on tunnelmallinen juhlatila, jossa on näyttävä takka sekä leivinuuni. Tutustu kaikkiin tiloihin ja varaa mieleisesi.

Lue lisää Merilän kartanon verkkosivuilta, ja kurkkaa yrityksen Instagram– ja Facebook-sivut. Tai ota yhteyttä numeroon +358 50 3820 206 tai sähköpostiosoitteeseen merilan.kartano@utanet.fi

Ps: Kurkkaa myös meidän matkamaalle.fi Instagram-tili sekä Facebook-sivut ja saa inspiroivua ideoita maaseutumatkailuun. Katso verkkosivut ja löydä unelmiesi juhlatila.