Juhli joulua ja sen odotusta maalla

Kuva: VisitFinalnd Virpi Mikkonen

Joulun aika on täällä taas. Ihanaa! Tässä muutamia Matkamaalle.fi vinkkejä joulun ajan viettoon. Tarjolla on muun muassa jouluherkkuja, maalaisjouluaatto sekä joulutori. Nämä kohteet ja monet muut pääsee kurkistamaan matkailupalveluhaustamme. Rauhallista joulun odotusta, sekä ihanaa talvea kaikille.

Koivuniemenherra, Satakunta

MuuMaan joulu la-su 11.-12.12 klo 11-16.  MuuMaa-landeteemapuisto on yhdessä tekemisen ja kokemisen iloa ja elämyksiä vanhan maatilan pihapiirissä, jossa huokuu aito ja konstailematon maalaismeininki. Viikonloppuna sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan tilan eläintöihin, ja joulupukin puhutteluun.

Äkkilähtö landelle? Koivuniemen herrassa onnistuu myös majoittuminen yöksi tai pidemmäksi aikaa. Hyödynnä nyt  verkkokaupassa koodi: TARJOUS21 , ja saat loppusummasta  -15% alennuksen. Tarjolla on lomapaketteja perheille, maalaishotelli tai hostellimajoitusta.

Katso Koivuniemen Herran verkkosivut. Kurkkaa myös Koivuniemen Herran Facebook-sivut ja Instagram-tili. Tai ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 40 533 8057 tai sähköpostitse osoitteeseen info@koivuniemenherra.fi

Varjola, Keski-Suomi

Varjolan joulupaketti

Varjolan joulua vietetään maalaistalon perinteitä kunnioittaen. Joulunvietto alkaa kuusenhakuretkellä sekä Varjolan jouluglögillä ja luumutortulla. Aatonaattona pääset koristelemaan omatekoiset piparit.

Jouluaattona pääset herkuttelemaan joulupöydän antimilla, sekä nauttimaan ihanista löylyistä. Joulupäivänä on tarjolla savusaunat porealtaiden kera, ja ulkona on tarjolla erilaisia aktiviteetteja.
Iltasella rauhoitutaan lyhtyjen kera Rantakodalla ennen illalliselle menoa.

Varjolan maalaisjoulu sisältää: Kolmen yön majoituksen jouluisen täysihoitopaketin kera, Savusaunat ulkoporealtaiden kera kahtena päivänä, joulun ajan perinneohjelmat hintaan noin 639 euroa.

Katso Varjolan verkkosivut. Kurkkaa myös Varjolan Facebook-sivut ja Instagram-tili. Tai ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 20 792 8080 tai sähköpostitse osoitteeseen varjola@varjola.fi

Liekoranta, Pirkanmaa

Liekorannassa tarjoillaan perinteisiä jouluherkkuja ja Kestikievarin tunnelmaa keskiviikkona 15.12 . ja torstaina 16.12. kello 12-20 välillä. Tarjolla on muun muassa  mätiä, smetanaa ja sipulia, graavattua lohta, lämmintä joulukinkkua sekä perinteisiä laatikoita, ja tietenkin tarjolla on myös jälkiruokaa. Isommille ryhmille kannattaa tehdä pöytävaraus.

Liekorannasta saa myös ennakkotilattua herkullisia joulun ajan ruokia. Jouluruokatorin herkut ovat nyt ennakkotilattavissa. Pääset tilauslomakkeelle tästä. Ennakkotilauksia otetaan vastaan rajallinen määrä, joten toimi nopeasti. Tilaus on mahdollista tehdä viimeistään 17.12.2021. Jouluruokatori järjestetään 23.12.2021 klo 9.00-13.00!

Katso Liekorannan verkkosivut. Kurkkaa Liekorannan Facebook-sivut ja Instagram-tili. Tai ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 3 541 3662 tai sähköpostitse osoitteeseen liekoranta@liekoranta.fi

Kaidan Kiho, Etelä-Savo

Mitä jos lähtisit viettämään joulua tai välipäiviä luksusmökille? Kaidan-Kihosta löytyy neljä 6-10 hengen ekologisia luksusmökkejä. Hirsihuvilat ovat rauhallisella sijainnilla. Saapuessasi saat henkilökohtaisen opastuksen mökin saloihin. Jokaisessa mökissä on oma ranta, laituri ja vene sekä langaton internet. Varustuksesta mainittakoon vielä puhtaat saunan laudeliinat sekä liinavaatteet, wc- ja talouspaperit, ekologiset puhdistusaineet ja polttopuut jne. Lähellä on myös Tornimäen laskettelukeskus.

Katso Kaidan Kihon verkkosivut. Kurkkaa myös Facebook-sivut ja Instagram-tili. Tai ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 45 634 9299 tai sähköpostitse osoitteeseen info@kaidankiho.fi.

Pssttt…. Ota seurantaan myös meidän Facebook-sivut ja Instagram-tili, niin kuulet jäsentemme ajankohtaisimmat tapahtuvat ja uutiset heti.