Esittelyssä uusia jäsenyrityksiä

Artikkelit

Kesä lähestyy, lomia suunnitellaan ja mikä olisikaan parempi lomakohde kuin rauhallinen ja monipuolinen maaseutu. Alla esiteltynä kevään aikana liittyneitä jäsenyrityksiä; mukavia lomamökkejä Ylöjärvellä, Forssassa ja Petäjävedellä sekä hyvinvointipalveluja luonnosta Pohjois-Pielavedellä. Linkit yritysten kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan löydät kunkin esittelyn lopusta. Ehkä inspiroidut varaamaan oman matkasi maalle…


Muotiaisten lomamökit Ylöjärvi

Kesämökeillä kauniin Viljakkalan alueella Ylöjärvellä voit nauttia luonnon rauhasta. Mökit majoittavat neljä henkilöä ja saunoihin saadaan tarvittaessa lisävuodepaikkoja. Kattava keittiö välineineen ja astiastoineen sekä vesijohtoverkosta tuleva ruokavesi mahdollistavan mukavan loman viettämisen.

Kaksi lähes identtistä 108 neliön kaksikerroksista hirsihuvilaa ovat tunnelmallisia lomailukohteita ja sopivat myös mm. polttareihin tai työporukan koulutus- ja virkistyspäiville. Molemmissa huviloissa on kolme makuuhuonetta ja parvelle avautuva valoisa olohuone. Tunnelmaa luomassa tiilitakka. Yläkerrassa katettu parveke.


Countryhomes Silmälän lomamökit Forssa

Viihtyisät lomamökit noin sadan kilometrin päässä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta kauniin maalaismaiseman ympäröiminä tarjoavat huolettoman mahdollisuuden viettää edullisesti hyvinvointia edistävää lomaa. Torrensuon ja Liesjärven kansallispuistoista löytää luonnon rauhaa, hiljaisuutta ja koskemattomuutta.

Vuokrattavana kolme erilaista lomamökkiä, jotka kaikki vievät lomailijan entisajan rentoon maalaistunnelmaan, kukin omalla persoonallisella tavallaan. Mökkejä vuokrataan myös perhejuhlien tapahtumapaikaksi.


Iloluontonen Pohjois-Pielavesi

Iloluontosen palvelut perustuvat kokonaisuudessaan luonnosta ja hevosista kumpuavaan hyvinvointiin. Tarjolla on erilaisia elämys- ja hyvinvointipalveluja sekä neuvontaa. Palveluihin kuuluvat mm. syvärentouttavat turvehoidot, villiyrttikartoitukset ja -kurssitukset, erilaiset ratsastustunnit, -kurssit ja -retket suomenhevosilla sekä luonto-ohjaus.

Pyöreisen tila on Iloluontosen oma temmellyskenttä pienen pyöreän järven rannalla puroineen, piilopaikkoineen ja hevosten laitumineen. Tässä ympäristössä on helppo toteuttaa kaikkia Iloluontosen palveluita. Liikkuvia palveluja ovat neuvonnat ja kurssitukset.


Toppalan Mökit Petäjävesi

Petäjävedellä voit viettää rentouttavan loman luonnonkauniissa harjumaisemassa Jämsänveden rannalla. Majoitu mukavasti mökissä tai  vanhassa maalaistalossa. Hyvin varustellut, talviasuttavat hirsimökit sijaitsevat rannan läheisyydessä ja vuokra sisältää soutuveneen, grillin ja laiturin käytön.

Savusauna paljulla ja n. 25 hlön grillikota tarjoavat mahdollisuuden rentoutumisen lisäksi myös kokoustamiseen tai juhlimiseen. Ympäristössä  mahtavat maastot liikuntaan ja ulkoiluun ympäri vuoden. Tilalla järjestetään myös lammaspaimenlomia.