Esittelyssä: Kievari Rantapirtti

Artikkelit

Juhlia, majoitusta ja elämyksiä erämaisemassa

Luonnonkauniissa maisemissa Koskenpäällä, Salosveden rannalla sijaitsee Kievari Rantapirtti, jossa järjestät unohtumattomat juhlat ja muut tilaisuudet. 

Kievari Rantapirtin ravintola A-oikeuksin palvelee jopa 90-henkistä seuruetta. Kapasiteetti tuplaantuu kesäisiin juhliin terassin ja teltan avuin. Ravintolan ruoka valmistetaan paikallisista raaka-aineista suomalaisia makuja kansainvälisin maustein piristäen. Cateringpalvelun menut räätälöidään toiveidesi mukaan.

Rantapirtillä voit majoittua joko huoneissa, mökeissä tai leirintäalueella. Lähialueen modernit Koskenhovin lomatalot ovat myös vuokrattavissa.

Saunat tarjoavat rentoutumista perinteisessä tunnelmassa. Valitse suosikkisi savusaunoista tai erikoisempi museotervatynnyrisauna.

Aktiviteetit ja ohjelmapalvelut hoituvat Kievari Rantapirtin kautta jo 50 vuoden kokemuksella. Kaikkea kallioseikkailusta ja vaijeriradasta kirkkovenesoutuun, safareihin kanooteilla, koira- tai hevosvaljakoilla, mönkijällä tai moottorikelkalla. Rallikyydityksiä, huiput kalastusmahdollisuudet sekä patikointireitit aivan lähellä.