100 syytä matkailla Suomessa

Onko loppuvuoden lomasuunnitelmat menneet uusiksi tai jääneet vielä kokonaan tekemättä? Nyt on oivallinen aika suunnitella kaikkien aikojen syksy ja talvi kotimaan matkailun parissa. Miltä kuulostaa idyllinen joulu maaseudulla lähiruokaherkkujen ja joulusaunan kera?
100 syytä matkailla Suomessa antaa hyviä vinkkejä kotimaan matkailuun, ja syy #76 on mikäs muukaan kuin maaseutumatkailu.

Matkamaalle.fi:stä löydät parhaat kohteet luonnon rauhasta, monenlaisista elämyksistä, maaseudun aidosta tunnelmasta, palvelusta ja ruuasta nauttimiseen – ympäri Suomen.

Maaseudun herkuista voi erikoistilanteen vallitessa nauttia edelleen noutamalla tai tilaamalla kotiin mm. maukkaat ruoka-annokset ja maatilojen tuotteet. Maaseudulla on myös tilaa pitää etäisyyttä muusta maailmasta esimerkiksi mökissä majoittuen ja luonnossa liikkuen.

Tietenkään emme kannusta matkailemaan vastoin viranomaisten määräyksiä ja suosituksia. Tilanteen salliessa lähdetään yhdessä matkalle maalle, tutkimaan mitä kaikkea Suomella onkaan tarjottavanaan ja antamaan tukemme kotimaisille matkailuyrityksille.

Tulevien kotimaan reissujen suunnittelun ja haaveilun tueksi ota seurantaan 100 syytä matkailla Suomessa Instagramissa ja Facebookissa.

Maaseutumatkailuun lisää inspiraatiota on puolestaan tarjolla matkamaalle.fi:n Facebookissa ja Instagramissa!