Metsä-Hovin Tila

Metsä-Hovin Tilalla Pornaisissa voit majoittua laadukkaasti hyvin varustelluissa huoneissamme. Viihtyisä paikka myös suuremmille ryhmille viikonlopputapahtumia varten, johon kuuluvat sauna ja ruokailut.

Erinomaiset löylyt, kokouksia & juhlia

Laadukkaiden majoituspalvelujen lisäksi tilamme tarjoaa Pornaisissa myös muita palveluja kuten: sauna, lampi, avanto, kokoustila ja juhlateltta.

Isännän itse tekemä Aito-kiuas on saanut jopa ulkomaita myöden kuuluisuutta erinomaisiksi kehutuista löylyistä.

Lauteille mahtuu mukavasti noin 10 henkilöä samaan aikaan, ja lämmin suihkuvesi riitää isommallekin ryhmälle. Saunan aamukäyttö pehmeillä jälkilämmöillä sisältyy majoituksen yhteydessä saunan hintaan.

Saunan vieressä olevassa lammessa on saunojien käytössä talvella avanto. Lammen uimaveden laatu tarkastetaan joka vuosi.

Tilausruoka

Tarjoilemme ja valmistamme lisämaksusta vieraille aamupalaa vieraan toiveiden mukaisesti, ja muita ruokatarjoiluja ennakkoon tilattuna ryhmille. Hinnoittelu vaihtelee palveluista, ruokatoiveista ja ryhmäkoosta riippuen.

Päärakennuksen 4 huoneessa on kussakin 4 vuodepaikkaa sekä oma wc ja suihku. Yhteensä tilaa päärakennuksesta löytyy 16 hengelle. Aitan / piharakennuksen 3 huonetta sisältävät 2-4 vuodepaikkaa, ja wc + suihku löytyvät päärakennuksesta 20 m päästä. Yhteensä tilaa on 9 hengelle.

Tilalta löytyy myös karavaanialue / asuntoautopaikkoja.

Metsä-Hovin Tila
Tapiolantie 41
07170
Pornainen

019 211 3832