Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo

Maalaiselämää Kannuskoskella

Tuhannen Tarinan Talo tarjoaa mukavaa majoitusta, koulutus-, kokoontumis- ja juhlatilat ruokailuineen sekä unohtumattomia lomia perheille. Täällä järjestetään myös ikimuistoiset leirikoulut.

Kannuskosken kylässä, Lappeenrannan ja Kouvolan välimaastossa toimiva matkailutila järjestää ohjelmapalveluja perustuen luontoon ja paikallishistoriaan. Tilalla on yhteensä 38 petipaikkaa, 30 ja 50 hengen kokous- ja ruokailutilat sekä monipuoliset saunapalvelut (mm. poreamme, savusauna ja palju) viihtyisässä pihapiirissä.

Lähiluontoon voi tehdä retkiä mm. patikoiden, pyöräillen, meloen, lumikenkäillen, hiihtäen sekä ratsastaen. Retkipäivän kruunaa maukas kotiruoka ja rentouttavat löylyt saunassa. Tilalla on kotieläimiä lasten ja muiden eläinrakkaiden iloksi.

Järjestämme luontoon, paikalliseen historiaan ja maaseutuun perustuvia aktiviteetteja sekä lapsi- että aikuisryhmille.

AIKUISRYHMIEN OHJELMAPALVELUITA

SAUNAPAKETIT RYHMILLE

Meillä järjestetään leirejä, leirikouluja ja luokkaretkiä, joissa pääsee tutustumaan maaseudun elämään ja ympäröivään luontoon innostavalla tavalla. Pihapiiri ja lähimetsä ovat seikkailuja täynnä! Talon eläintenhoito on yksi leirikoulujen sekä lomapäivien kohokohdista.

LAPSIRYHMIEN OHJELMAPALVELUITA

Omatoimista tekemistä on monenlaista.

Pihapiirissä on kesäkaudella kotieläinpiha, johon majoittujilla on vapaa pääsy. Talvikaudella eläimiä pääsee rapsuttelemaan ja ruokkimaan tallille emännän opastuksella. Kuusi väyläinen frisbee golf-rata, padel-kenttä, pieni pelikenttä trampoliineineen, hiekkalaatikko ja leikkimökki, keinut ja mitä muuta…

Luontopolku ja lumikaudella hiihtolatu lähtevät talon pihapiiristä. Pulkkamäkikin löytyy ihan talon takaa. Kesäkaudella läheiselle järvelle pääsee uimaan, soutelemaan, melomaan tai ongelle. Pihapiirin laavulaaksossa voi tulistella nuotiopaikalla ja paistella vaikka tikkupullia. Tällä mäellä on tilaa temmeltää!

Tuhannen Tarinan Talon on osa Karelia alacarte-verkostoa. Se tarkoittaa sitä, että meille luonto, paikallisuus, perinteet ja puhtaus ovat sydämen asia.

Näin ollen valmistamme ruokaa paikallisista puhtaista raaka-aineista ja hyödynnämme sesonkien makuja. Juhlaruokailut, kokouslounaat ja leivonnaiset, leiriruokailut sekä maatilalomien päivällistarjoilut valmistetaan aina paikan päällä – teitä varten.

Valmistamme siis ruokaa ryhmille tilauksesta ja tarjoamme myös puolihoitolomia sekä aamiaismajoitusta lomakausina.

Maatilamajoitus

Tuhannen Tarinan Talon tilat soveltuvat erityisen hyvin pienryhmille. Yli satavuotias hirsinen päärakennus, sekä viihtyisä Navetta-rakennus ovat majoituskäytössä ympäri vuoden. Kesäaikaan myös aittarakennuksessa tai vaikka tentsile-puuteltassa nukkuu makeasti.

Vuokraustoimintaa sekä ryhmille täyden palvelun paketteja ruokailuineen ja savusaunoineen, meillä on tarjolla ympäri vuoden. Yksittäisille matkailijoille ja perheille sopii loma-aikoina toteutettavat maatilalomat, jolloin myös ruokailu ja aamiainen sisältyvät pakettiin. Aamiaismajoitusta meillä on tarjolla kesäkaudella.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Taloon mahtuu majoittumaan talvella 23 henkeä, kesäkaudella 38 henkilöä. Oletpa sitten lomalla tai työmatkalla, meillä voit viettää yösi rauhassa.

Pihapiiri seikkailuja täynnä

Meillä majoittuessa aika ei käy pitkäksi. Pihapiirissä on kesäkaudella kotieläinpiha, johon majoittujilla on vapaa pääsy. Talvikaudella eläimiä pääsee rapsuttelemaan ja ruokkimaan tallille emännän opastuksella. Kuusi väyläinen frisbee golf-rata, padel-kenttä, pieni pelikenttä, hiekkalaatikko ja leikkimökki, keinut ja mitä muuta… Luontopolku ja lumikaudella hiihtolatu lähtee talon pihapiiristä. Tällä mäellä on tilaa temmeltää!

Maatilalomia järjestetään loma-aikoina:
MAATILALOMAT

 

Maatilalomalle Tuhannen Tarinan Taloon!

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo tarjoaa ikimuistoisia maatilalomia Saimaan matkailualueella, vain reilun kahden tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Nyt kannattaa varata hengähdys arkeen ja matkata maaseudun rauhaan.

Kevään-/alkukesän lomapaketeista saa nyt 15 % alennuksen koodilla: MATKAMAALLE

Tarjouslomien loma-ajankohta: 20.5.2024-4.6.2024

Paikallista ruokaa ja farmarin hommia. Ei tarvitse sun miettiä enää ulkomaan lomia! Mennään uudestaan, lapset tivaa. Helppoa, ekoa ja niin tosi kivaa! Kiittää luonto ja lapset ja viihtyyhän täällä myös harmaahapset.

Tutustu ja varaa: Tuhannen Tarinan Talon maatilalomat

Maatilalomilla tavataan!

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Kauppisen Lomamökit

Itä-Suomi, Halmenniemi

Tutustu

Tuukkalan tila B&B

Itä-Suomi, Ristiina

Tutustu