Kylmämaa / LappeanLohi

Met olema aitoja lappilaisia

Olemme palvelleet jo yli 30-vuoden ajan Länsi-Lapissa ohjelmapalveluiden tuottajana. Olemme erikoistuneet paikallisuutta kunnioittavien ja virkistävien arktisen luonnon tarjoamien kylmäkokemuksien tuottamiseen sekä erikoismatkojen järjestämiseen omien KylmämaaKuura-, KylmämaaMetsä-, KylmamaaLoiste- sekä LappeanLohi-palveluidemme muodossa.

Olemme lappilainen perheyritys, joka on jo kahden sukupolven kokemuksella järjestänyt eräkokemuksia luonnossa. Tunnemme Lapin ja haluamme jakaa tuntemuksemme tarinoineen sinun kanssasi, jotta sinä pääset vielä paremmin kokemaan elämyksellisiä ja hehkuvia tunnelmia pohjoisen arktisissakin olosuhteissa.

Elämyspalveluidemme maisemat ovat Lapin suurtunturialueella, Ylläs-Pallas kansallispuiston ja puhtaan Tornionjoen äärellä. Palveluajatuksemme mukaisesti viemme vieraamme aina mahdollisimman autenttisille ja puhutteleville metsä- ja luontokohteille, jossa yksityisyyden ja hiljaisuuden paikallistarinoineen voi parhaiten kokea.

Ylläksen tunturialueella pääset hengittämään maailman puhtainta ilmaa virkistävine talvi- ja kesäaktiviteetteineen. LappeanLohi on asiakkaidemme oma eräkohde, villinä ja vapaana virtaavan Tornionjoen luonnonkauniilla, historiallisia tarinoita huokuvalla rantatörmällä.

Kylmämaan kokenut, osaava ja aidosti paikallinen henkilökunta tuntee koko Ylläksen, Lappean ja lähialueet kuin omat taskunsa ja järjestää aktiviteetteja vuodenajasta riippumatta. Meidän kautta saatte melkein kaiken lomaanne liittyvän kuljetuksista ja majoituksesta lähtien.

Yrityksellämme on valmiita ohjelmapalvelutuotteita runsain mitoin ja uusia kehitellään koko ajan. Ohjelmat suunnitellaan myös asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja räätälöimme ohjelmakokonaisuudet juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi!

Kesäisin LappeanLohen pihamaalla riittää vilskettä, kun Itämeren lohi (villilohi), Salmo Salar nousee jokeen lisääntymään tuoden mukanaan kalamiesten kirjon. Silloin vuokraamme kalastukseen sopivia veneitä ja kalastusvälineitä, myymme kalastuslupia ja tarvittaessa ammattitaitoiset kalastusoppaamme johdattavat teidät lohenkalastuksen saloihin. Syyskesällä ja ruskan värjätessä maisemaa, Lappean Lohessa järjestetään marja- ja sieniretkiä, tutustutaan erilaisiin käsityötaitoihin tai rentoudutaan. Talvisin meille kannattaa tulla ihailemaan revontulia, nauttimaan hiljaisuudesta ja osallistumaan vaikka kahden valtakunnan moottorikelkkasafarille pihalta lähtevällä kelkkareitillä…

Löydä matkasi luonteeseen sopivin majoituskohde avullamme. Olet sitten loma-, harrastus- tai liikematkalla, huomioimme tarpeesi ja autamme löytämään parhaiten tarvettasi vastaavan hinta- ja laatutason. Tarjoamme majoitusta Ylläksen ja Lappean alueella hotelleista, huoneistoista ja mökeistä sekä camping-alueilta

LappeanLohessa on ympäri vuoden rauhallinen tyyssija niin majoitusta kaipaavalle kuin perhejuhlien tai kokousten järjestäjällekin. Majoitustiloina ovat entisen kyläkoulun tiloihin remontoidut yksilölliset ja viihtyisät huoneet. Kesällä majoitutaan myös perinteisiin leirintämökkeihin tai voit pysäköidä asuntoautosi tai –vaunusi avaralle pihamaallemme. Juhlien ja kokousten järjestämiseen LappeanLohessa on tilava juhlasali / kokoustila ja voitkin tilata meiltä koko ”serviisin”, majoituksesta tarjoiluihin. Kahviomme palvelee sekä satunnaista matkaajaa että majoittujaa tarjoillen leivottua pullaa ja tuoretta kahvia tai huurteisen janoiselle kulkijalle.