Farm Escape Tornio

Pakopeli maaseudun tapaan

Farm Escape eli maatilapakopeli tarjoaa aitoja maalaiselämyksiä ja jännittäviä mysteereitä maaseudulla, oikeiden eläinten kanssa. Tiimisi lukitaan suureen talliin ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää tienne ulos erilaisia pulmia ratkomalla. Tiimin tulee tehdä yhteistyötä ratkomalla arvoituksia, pulmia ja mysteerejä.

Peli pelataan hevostallissa, jossa pelikavereina on oikeita eläimiä. Pelin edetessä ja lukkojen auetessa pelaajat saavat karsinoiden ovia auki ja karsinoista vapautuu kilttejä pieniä eläimiä kuten pupuja, kanoja ja ankkoja.

Pakohuonepelit sopivat kaikille ja mysteeristä riippuen myös lapsiperheille. Peleissä ei tarvita fyysistä voimaa vaan ainoastaan havainnointikykyä, luovaa ajattelua ja tiimityötaitoja. Pelinjärjestäjä valvoo teitä kameran avulla ja halutessanne voitte pyytää vihjeitä avuksi ongelmanratkaisuun.  Tunti kuluu nopeasti – ehdittekö ulos ajoissa?

Allergisille tai yliherkkyysoireista kärsiville maatilaympäristö voi aiheuttaa oireita, joten ole yhteydessä järjestäjiin, jos osallistumismahdollisuutesi mietityttää. Järjestäjä voi kertoa maatilaympäristöstä sekä tilalla olevista eläimistä tarkemmin. Tilasta pääsee myös pois milloin tahansa.

Farm Escape pakopelifarmeja on kaksi, Torniossa ja Forssassa. Uusia farmeja innostetaan lähtemään mukaan ja suunnitelmissa on avata lisää Farm Escape kohteita. Lue lisää nettisivuiltamme ja ole yhteydessä, jos haluaisit farmillesi pakopelejä.

Muut aktiviteetit

Farm & Paint

Taiteilija Satu Markkanen vetää Farm&Paint maalauselämyksiä Farmilla. Farm&Paint on taide-elämys tunnelmallisessa ympäristössä maaseudulla. Se antaa mahdollisuuden luoda oma taideteos. Aiempaa osaamista ei tarvita, jokaisella on mahdollisuus kokeilla, toteuttaa ja antautua. Ohjaaja on mukana tarjoamassa tarvittaessa opastusta tarvikkeiden, värien ja tekniikoiden käyttöön.

Lasten synttärijuhlat

Täydellinen idea eläinrakkaan lapsen syntymäpäiväjuhliin voi olla lasten synttärit pakopelifarmilla eläinten kanssa. Synttärit voi juhlia joko pelkästään pelaamalla pakopelin tai sisältäen pelin jälkeisen herkkuhetken tallituvassa. Kesto 2h, joka sisältää pakopelin, eläinten paijausta ja synttäriherkuttelun tallituvassa.

Lisäksi on mahdollista räätälöidä ryhmän toiveiden mukainen tilavierailu, ruokailut ja/tai kodan vuokraus, josta lisätietoa ruoka-välilehdessä.

Kotaruokailu

Kotaruokailu tarjoaa erätunnelmaa elävän tulen äärellä. Suuressa tunnelmallisessa kodassa on mahdollista nauttia kotaemännän valmistamaa nuotioruokaa tai pelata Nälkäpeli, eli valmistaa ruoka tiiminä ohjeiden mukaan. Saatavilla on useita erilaisia ruokailumenuja. Pelkkä kodan vuokraus onnistuu myös.

Kotamme on poromiesten perinteinen kangaskota, joten siellä on vain hieman lämpimämpi kuin ulkona. Tuli lämmittää jonkin verran ja kangasovi voidaan laittaa kiinni, mutta talvella on pukeuduttava lämpimästi. Kotaan mahtuu tilavasti noin 20-30 henkilön ryhmä, mutta tiiviisti istuen siellä on ruokaillut lähes 40 henkilön ryhmä.