Rallin Lomamökit

Tervetuloa lomalle Saimaan rantamille

Saimaan alueen luonto on kokemisen arvoinen jokaisena vuodenaikana. Vuokramökkiemme lähialueella on useita pieniä saaria, joissa voi retkeillä. Syksyllä on hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen.

Talvella hiihtolatuja on lähistöllä lumitilanteen mukaan. Pidempiä latuja on Sulkavan kirkonkylässä, jossa latuverkot ovat kymmeniä kilometrejä, osa valaistuja.

Kesällä ympärillä on 16000 ha:n erinomaiset uisteluvedet. Järjestämme halutessanne opastettuja metsäretkiä ja maatilaan tutustumista.

Lähialueen aktiviteetteja

  • Patikointi ja muut luontopolut
  • Soutu ja melonta
  • Ratsastus
  • Hiihtäminen ja laskettelu
  • Kalastus, marjastus ja sienestys

Maatila

Toivotamme Teidät tervetulleiksi tutustumaan lomallenne maatilaamme. Tilamme on maitotila, ja lehmien lisäksi kotieläimiä ovat kissa ja koira. Talomme ympärillä on peltoja ja pihapiirissä on marjapensaita, omenapuita ja kasvimaa.

Tasokkaita lomamökkejä Saimaan rannalla

Sulkavan Suursoutujen reitin varrella sijaitsevat mökit ovat tasokkaita viiden tähden pyöröhirsimökkejä. Mökit ovat talviasuttavia. Tutustu viiden tähden mökkeihimme: Annikiniemi, Sinkonlahti ja Veikkola.

Muut mökit

Muurainlahti. Kun et tarvitse isoa mökkiä, on tämä ”sininen unelma” sopiva. Se sijaitsee Saimaan Pihlajavedellä omassa rauhassa aurinkoisella paikalla.

Vääräjärven torppa sijaitsee rauhallisella paikalla sisäjärven rannalla. Kunnostettu vanha talviasuttava talo, jossa on vanha maatilan pihapiiri. Vääräjärven torpalle on rakennettu erillinen rantasauna.

Päivärinne soveltuu pitempäänkin asumiseen. Rauhallisella paikalla maalaismaisemassa kunnostettu talviasuttava rintamamiestalo. Tässä kohteessa ei ole omaa rantaa.

Rallin Lomamökit
Sipilänmäentie 90
58720
Kaartilankoski

0400845925

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Lomamokkila

Itä-Suomi, Savonlinna

Tutustu