”Turpa Tutuksi”- heppa- ja aktiviteettileiri aikuisille

5.–7.7.2024

Lomakivi Iitti

Ravitalli Vilja Kivinen ja Lomakivi

Hevos- ja aktiviteetti -viikonloppuleirit järjestetään hevospitäjässä Iitin Kausalassa. Leirin aikana tutustutaan Lomakivessä asuviin poneihin ja hevosiin. Seurataan niiden elämää laumassa, talutetaan, harjataan, letitetään harjaa ja ratsastetaan käyntivauhtia maastossa metsäpoluilla. Ratsastusretket tehdään pienryhmissä. Lisäksi leirillä on muutama muu aktiviteetti, joka löytyy Radansuun kylästä. Iitissä on monia nähtävyyksiä ja harrastepaikkoja perheen muille jäsenille.

Kaikki hevosten kanssa tehtävät ohjatut toimintatuokiot toteutuvat Vilja Kivisen johdolla hänen tallissa asuvien erilaisten hevosten ja henkilökunnan kanssa. Leirin ruokapalvelut ovat tarjolla Lomakiven ravintolassa ja mahdollisuus majoitukseen on viihtyisissä lomataloissa huonemajoituksessa tai oman ryhmän kesken lomatalossa.

Kesän ensimmäinen leiri 5-7.7. ”Turpa tutuksi”-leiri on aikuisille, jotka haluavat tutustua hevoseen, mutta aiempaa kokemusta ei vielä ole.

Ratsastusretkien kesto maastossa on noin tunnin kerrallaan. Pääpaino leirillä on seurata hevosen arkea hevosena ja ottaa kontaktia sekä lukea hevosen kieltä.

Toinen leiri ”Hengaillaan” on 19-21.7 ratsastustaitoisille aikuisille. Ratsastajalla on oltava itsenäistä hevosen peruskäsittelytaitoa. Ratsastusretkien kesto maastossa noin 2 tuntia kerrallaan.

Leirit alkavat perjantaina klo 16 ja päättyvät sunnuntaina klo 16.

Leirille otetaan 12 leiriläistä. Leiriin voi osallistua myös nousematta hevosen selkään. Oma vapaa-ajan vakuutus tarvitaan.
Leiripaikalla Lomakivessä on mahdollisuus majoitukseen ja ruokapalveluihin.

Lisätietoa www.lomakivi.fi varauskalenterista tai puhelimitse p 040-5340755/ Virpi Kivinen tai Vilja Kivinen p 050-5871121.

Lisätietoja:
www.lomakivi.fi varauskalenterista
tai puhelimitse p 040-5340755/ Virpi Kivinen
Vilja Kivinen p 050-5871121.