Kolmen Tähden polkaisutapahtuma Ähtärissä

30.9.2023

Valkeisen Loma ja Hyvölän Talo

Valkeisen Loma ja Hyvölän Talo

Ruskansävytteinen pyöräilytapahtuma Ähtärissä auttaa irrottautumaan arjesta ja lataamaan akkuja syksyn ja talven varalle. Voit tulla yksin tai ryhmässä, läheltä tai kaukaa.

Voit varata vaikka koko viikonlopun, ja käyttää ajan rentoutumiseen, pyöräilyyn, ulkoiluun tai pyöräillä reitin läpi yhdessä päivässä. Tule omalla pyörällä tai vuokraa pyörä Ähtäristä.

Osallistu opastettuun yhteislähtöön tai lähde omasta lähtöpisteestä ja kierrä reitti omaa tahtia.

Elämys-pyöräilyn opastetut lähdöt Valkeisen Lomasta klo 9:00 ja Hyvölän Talosta klo 11:30.

Retkellä rauhallinen vauhti, pysähdellään reitin varrella eri kohteissa. Välipala ja lounas nautitaan taukopaikassa retken puolivälissä, lähtöpaikasta riippuen. Elämyspyöräily-pakettiin sisältyy opastus, välipala, runsas keittolounas, Kolmen tähden polkaisu -reppu, osallistuminen palkintojen arvontaan. Hinta 39 € / hlö. Ennakkovaraajan etuna 31.8.2023 mennessä varanneille paketin hinta 35 €/hlö. Varaa haluamasi lähtöpaikan mukaan yrityksestä suoraan.

Reitin yrityksissä päivän aikana myös kahvila-, ravintola- ja ohjelmapalvelut auki.

Reitin kokonaispituus noin 40 – 50 km, mutta voit valita myös vain jonkun osan reitistä, jonka pyöräilet. Jos et halua osallistua opastetulle yhteislähdölle, voit kiertää reitin oman aikataulun mukaan ja lähteä silloin reitille mistä ja mihin aikaan haluat, ja vierailla omavalintaisissa kohteissa. Reittikartan löydät mm. Outdoor Activesta.